mandag 23. mai 2011

Vi venter og venter... og vil ikke ha mer fisk til middag!

Vi venter på alt. På MR, blodprøver, hjemreise, vask og stell, ekstra halo-korsett og bedre tider. Og så lengter vi hjem til mammas kokekunster! For vi vil ikke ha mer kald, kokt fisk med sur løksaus (eller er det hollandaise med løk i?) Og vi vil ha hjemmelaget mat, masse grønnsaker og smak.

Og så vil vi hjem og besøke barnehagen. Vi vil hjem til Playhouse Disney, BBC kanalene, og FEM! Vi vil ha våre lukter og våre ting rundt oss. Ikke se mere hvite klær med mindre det er kjøpt i butikk og matchet med andre plagg. Og så vil vi hjem og sove i våre egne senger.


Mamma HÅPER hjemreisen blir med helikopter. Vi har fått beskjed at vanlig biltransport ikke er aktuelt for Divaen, men hjem må vi jo- forhåpentligvis FØR vi blir askefast her i Oslo. Vi kommer til å få ny dialekt snart...

Nå har vi fått 'lovnad' om hjemreise kanskje tidligst før helgen eller i begynnelsen av neste uke. Vi håper på FØR helgen, og at vi 'hjemme' på Haukeland kun blir noen få få dager. Der må de bare få fingen ut og organisere hjemmesykepleie. Resten skal gå som smurt.

Freske fraspark fra Divaen og moren som holder på å gå på veggene...

1 kommentar:

  1. Jeg krysser fingrene og HÅPER dere kommer FORT!!!
    Jeg venter og venter....

    KLEM til alle 3 fra Turid;)

    SvarSlett