fredag 25. mars 2011

Å leve på øverste hylle

I undertittelen på bloggtittel har jeg skrevet 'Om det å leve på øverste hylle'. Jeg tenkte å skrive litt om hva det betyr for meg. Det var en bekjent som også har hatt sitt å stri med som kalte det 'å leve  på øverste hylle i livet'.

Det er ikke sånn at alt er bare roser og grønne skoger. Nei, det er de ekstra utfordringene vi har som gjør at vi har litt mer å stri med, litt mer å vokse på enn andre. Min datter har fysiske problemer som gjør at hun krever mye. Trenger ikke gå inn på det så mye for hennes del. Jeg selv har fibromyalgi og en del kroniske betennelser i muskulaturen ellers. Så når man har sine egne ting som kan hindre en, og man i tillegg får den ekstra belastningen av å ha et barn som trenger langt mer oppfølging enn andre, så kan det ta på for hvem som helst.

Men nå er det fredag! FREEEEDAAAAG!!! Elsker fredager! Det betyr pizza til middag, ekstra kos på kvelden, og muligheten til å våkne og ha min elskede mann hjemme på morgenen. Det gjør min datter så glad også å få være med pappa mens hun ennå har pysjen på!

Og i morgen er det Bondens marked! Da skal jeg og lille søta dra til byen og kose oss. Kjøre 'tokketog' (bybanen) og alt! Det er stas!

Nå får jeg gå og lage pizza!!! Nam! God fredag til alle!

2 kommentarer:

 1. Jeg skjønner at du har dine utfordringer, og ønsker deg lykke til!
  Kos deg på fredagskvelden, og ha en fin helg:)
  Fant bloggen din hos Turids familieblogg.
  Hilsen Linda:)

  SvarSlett
 2. Hei Anne-Lin!
  Takk for hyggelige kommentarer, og ikke minst et kjmpetips ang. de påskeeggene. Det skal selvfølgelig prøves! Artig at du fant bloggen min, så fant jeg også din! :)
  Ønsker dere en fin fredagskveld, og ei super helg!

  SvarSlett