tirsdag 3. september 2013

Et lite eventyr... (jada, litt goofy av meg, men pytt pytt)


 
Det var en gang en prins som kom til kongeriket Norge.
Han vant sin prinsesse og de giftet seg
fordi de elsket hverandre så mye! Og de bygget opp sitt eget rike og var konge og dronning der.
 
 

 Etter en stund ble de velsignet med en vidunderlig prinsesse. Og hun ble så vakker at hun stjal alles hjerter samme hvor hun var. Både kongen og dronningen var helt fortapt i sitt vakre, vidunderlige og sterke barn.
 
 
 
Prinsessen viste seg å være mer enn en prinsesse. Hun ble et forbilde for svært mange. Hun ble et eksempel på hva livet kan gi en, og hva styrke, bestemthet og egeninnsats kan gjøre, og hva man kan oppnå hvis man får hjelp av sine trofaste tjenere!


 
Dronningen av det nye kongeriket ble oppmerksom på hvilken fantastisk gave hun hadde fått i livet sitt! En konge som hadde høy intelligens, enorm innsatsvilje, oppofrelse og kjærlighet til sine nærmeste, og en utstråling som kunne få de fleste til å føle seg glad og trygg. I tillegg så hun hver eneste dag, at bare det å bli vekket av en vakker og fantastisk gullprinsesse, var en glede til tross for at hun var trøtt og sliten til tider.
 
Det lille kongeriket vokser seg fremdeles sterkere og sterkere. De tre som regjerer i det har ubegrenset kjærlighet til hverandre, og de passer så godt sammen. Sammen når de nye høyder hver dag. Og gledene de ser hver dag, er gleder som få andre nyter like sterkt.
 
Må vi alltid få være like sterke, oppleve nye gaver og gleder hver dag, og alltid være så heldige som vi er, som har så godt nettverk rundt oss som hjelper prinsessen og foreldrene. Deres innsats er verdt så utrolig mye!
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar