Rett fra leveren

Her vil jeg benytte anledningen til å komme med uttalelser som jeg føler er berettiget og som jeg føler bør deles. Både linker og ren tekst. Håper det vil være interessant og aktuelt også for deg som leser det.

http://annessmaksloker.blogspot.com/2013/09/nar-ens-egne-ikke-vil-forsta.html

Det å leve i blandingsekteskap er ikke for pyser! JEG har vært heldig på alle måter. Jeg har fått den perfekte mannen for meg, og alt har gått smooth! Og vårt ekteskap er så sterkt og trygt som et ekteskap skal og bør være. Men ikke alle er like heldige som oss. For noen blir kjærligheten og samholdet satt på umenneskelige prøver. Og det er en skam at krefter UTENFOR ekteskapet skal gjøre så mye ondt for å ødelegge kjærligheten mellom en mann og en kvinne som virkelig elsker hverandre. Mye er sikkert grunnet i at det finnes dem som inngår pro forma ekteskap for å tjene penger på det... Her er historien til en sterk kvinne og alt det hun og hennes elskede ektemann må gå gjennom for å få bli værende gift.

http://udioffre.wordpress.com/2013/10/04/lurt-av-udi-sannheten-som-ikke-var-sann/

Den siste tiden (mars 2014) har det skjedd mange forandringer. Både hos meg og hos min datter... Hun vokser, utvikler seg og trives som bare en vidunderlig engel kan gjøre! Og jeg er så vanvittig stolt av henne. Min egen utvikling har vært at jeg har blitt tøffere i trynet, jeg tar ikke imot dritt fra folk og godtar ikke dårlig behandling. F.eks... Jeg fikk tlf fra forvaltningen, avdeling for avlastning. Vi har søkt om dette og fikk det innvilget i August... Så i begynnelsen av mars ringte et kvinnfolk og presenterte seg, sa at hun 'nettopp hadde fått saken'... Jada, kjøss meg der jeg er høyest i blåbærlyngen! I tillegg til at hun har den frekkhet å si at hun 'nettopp har fått saken' som da ble overført til hennes avd for sikkert 4-5 mnd siden, altså i sene høsten 2013 i alle fall... så spør hun meg; 'Kjenner du noen som er interessert i å være avlastere? Kanskje noen i barnehagen som har lyst å jobbe litt ekstra?'... Jeg sa til henne som sant var, at hvis vi hadde avlastere i omgangskretsen så hadde ikke hun fått saken vår, for da var det unødvendig å søke om. Dessuten, barnehagens ansatte har min datter hele dagen, jobber med henne hele dagen i tillegg til alle de andre 45 barna som er i barnehagen. Man kan ikke forvente at noen der skal være interessert i å ta på seg belastningen også på fritiden!!! Så nå måtte hun pinadø få fingen ut og gjøre jobben sin! Ikke la andre gjøre den for seg og så komme med unnskyldninger!!!

De siste ukene har folk drevet på med et eller annet tull for meg på facebook. 'De' sender meldinger til folk 'på vegne av meg' som om jeg har bedt dem kontakte NN eller XX og gi en beskjed... Jeg godtar ikke den type oppførsel, så nå har jeg sendt ut en advarsel at hvis jeg oppdager hvem det er som driver på med dette tullet, så vil jeg først varsle Facebook, og hvis det ikke gir seg, vil jeg anmelde dem det gjelder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar