onsdag 2. november 2011

COME FLY WITH ME...Da har vi gjort unna kontrollen i denne omgang. Neste blir like før jul.
Da håper vi at det meste er ferdig, og at Minervakragen kan komme av for godt.

To damer på flytur til Oslo
 Jeg var spent på hvordan det ville gå med flyreisen og kjøringen denne gangen, men det var ingenting å engste seg for. Jeg er mor til verdens flinkeste flypassasjer!
Hun satt for første gang alene i eget sete. Tidligere har hun fått sitte på fanget med infant-sele. 
Jeg hadde forberedt meg med bestikkelser i form av bøker, chips, kjeks, yoghurt og leker. Hun syns det var kjempegøy å fly. 

Verdens flinkeste flypassasjer
 Vi reiste med Norwegians nyeste flytype begge veier. Boeing 737-800. Fancy saker! Ved nødutstyrsdemoen var det ikke lenger vertinnene som viste oss, men en tv-skjerm med en animasjonsfilm kom ned fra taket over setene og viste alt. Veldig kjekt. Så fikk vi se en Pluto-film og noe reklame for Norwegian. Søta synes det var litt stas med tegnefilm på flyet.
Og vi fikk god hjelp av personalet når vi skulle inn og ut av flyet. Stort pluss, det!

Når vi lettet, jublet hun- akkurat som moren pleier å gjøre (dog i mer moderat form). Når hun så hvor fort vi kjørte for å komme opp i luften, var øynene store og spente! Vi har en liten fartsdronning i vår varetekt!
En frøken som elsker action og spenning!

Åh nei! Paparazzi-mamma knipser bilder IGJEN!

Det var så godt å få være med pappaen vår igjen også! Søta nøt å være i armene hans lenge, og vek knapt fra hans nærhet. Nå gleder vi oss til han kan komme hjem igjen til oss en stund. Vi elsker pappaen vår

Vi har nå fått mer klarhet i saker og ting. Veldig bra. Så får vi håpe at ting går radig fremover. 

Gjensynsgleden mellom favorittante 2 i barnehagen og Søta var stor i morges. Glemt var sure miner som regjerte på veien, og glemt var mamma... nesten.

Nå skal jeg prøve å ta meg inn igjen. Det har vært skikkelig tøft de siste dagene. Mangel på søvn siden natt til lørdag... Først en natt med vanvittige nakkesmerter, så en natt med en 'partydronning' som ikke ville sove, og så en natt hvor vi delte rom med en liten gutt som hostet og spydde hele natten. Mamma er helt gåen. Men noen timers hvile og en deilig dusj gjør nok godt!

Fin dag ønskes alle.

Hilsen stolt mor til fantastisk datter!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar