lørdag 31. desember 2011

Kokken vår lager middag for siste gang i år

Vår lille kokk er i ferd med å lage middag til oss på denne
nyttårskvelden! Ikke rart maten smaker godt når vi har en så fin og søt kokk!


På menyen står lammestek. Deilig lammestek med deilig saus, grønnsaker og poteter.
Så har jeg laget hjemmelaget vaniljeis til dessert. 
Skal bli bra det!

Jeg har aldri forstått hvorfor man jubler så vanvittig på nyttårsaften. Har aldri kjent den enorme spenningen og gleden over at det er et år over og et nytt på trappene. For meg er det bare en kveld.

Jeg har alltid vært redd for fyrverkeri. Spesielt når jeg vet at det er noen som ikke har kunnskap om bruken, fulle folk og skjødesløse folk som herjer på med raketter og sånt.
Stjerneskudd er helt ok, og hvis fyrverkeri behandles av profesjonelle, så er det vakkert og stemningsfullt, men det er den uvettige bruken som jeg synes er ubehagelig.

Likevel, jeg gleder meg til 2012. Jeg ser frem til nytt hjem, fremgangen til frøken Fin og Fjong, håper at hun får av seg minervakragen ved neste kontroll (noe jeg har håpet de siste 7 mnd), og jeg håper alt annet vi har på gang også løser seg. 

Jeg ønsker for 2012 at jeg kan bidra til at flere mennesker får hjelp via gruppen som min søster er ildsjelen bak; Sundenglenes hjelpegruppe. Kanskje jeg kan klare å hjelpe folk i min egen bydel? Det finnes nok folk over alt som dessverre sliter litt for mye til å klare seg alene. Sånn er det faktisk her i velferds-Norge.
Ingen er immun mot å trenge hjelp en gang i blant. Og det er ingen skam å be om det.

Jeg er takknemlig for alt som har ordnet seg nå på slutten av året. Jeg er veldig takknemlig for at min datter har fått medisinsk hjelp og kommet seg så bra som hun har. Jeg er takknemlig for mannen min, for hjemmet mitt, for innedo, vaskemaskin og den deilige sengen min når jeg er trøtt. Jeg sier også takk for mat, drikke og dopapir... tannkrem, såpe og dusj. -Tenk om vi levde i middelalderen. GUSHJ!!!

Jeg sender bønner opp til vår Skaper for at Han skal ta godt vare på alle vi er glade i og som betyr noe for oss; familie, venner, barnehagens ansatte, helsesøster, leger, fysioterapeut, ergoterapeut, sykehus og alle de som står på for at prinsessen vår skal få maksimalt utbytte av livet sitt. Om noen av dem har vanskeligheter eller sorger, ber jeg om at disse må forsvinne og ikke tynge dem. Og må de alle være ved god helse og ha styrke til å utføre sine oppgaver. Takk for innsatsen til alt støttepersonell rundt henne, og vi ser frem til fruktbart samarbeid i året som kommer.

Med disse ordene favner vi alle. Ta godt vare på hverandre. Vær forsiktig med fyrverkeriet!
Du er verdifull for oss!

Klem fra Pusejenten og moren

1 kommentar:

  1. Hei. Hvilken link skal jeg legge inn? Jeg hadde en link til barneboden, men den virket visst ikke. Send meg info så skal jeg ordne det. Vil gjerne være med på gavekorttrekning

    SvarSlett